Reviews

Een opluchting

De behandeling voelt als een opluchting. Mijn handen slapen niet meer en de steek in mijn rechterschouder is ook al weg. Zo blij met jou..

Snel van de pijn af

Regelmatig heb ik last van spit. De pijn is heftig en ik ben best een tijd beperkt. Nadat ik weer door mijn rug ging heeft Heleen me behandeld met haar cupping technieken. En zowaar was het grootste deel van de pijn de volgende dag weg. Heerlijk!

Alles gaat stromen

Na jarenlange tobben met pijnlijke nek schouderklachten en talloze paramedische specialisten te hebben gezien lijkt eindelijk de cirkel doorbroken! Door de cuppingmassage bij Heleen gaat alles stromen. Pijn is significant minder na 3 sessies al! En daarbij fijn gesprekken met concrete adviezen.

J.

Op mijn gemak

Voor het eerst bij Heleen geweest. Spannend maar wilde het graag proberen ivm nek /schouderklachten. Heleen stelt je vanaf het eerste begin op je gemak. Ik ben er nog niet en kom zeker nog een keer terug. Maar het resultaat is er zeker na 1 keer. Ook mijn houding is verbeterd. Dank Heleen

Pijn vrij

Jarenlang heb ik rugklachten. s ochtends was het ergste. Het duurde echt een poos voordat ik beweging kwam. En dan door de dag heen een zeurderige pijn tot in de avond. Met pijnstillers ging ik naar bed.  Ik stond op het punt om een rugoperatie te ondergaan. Maar omdat ik voelde dat ik het niet moest doen. Ben ik verder gaan zoeken en kwam ik bij Heleen.

Na de intake, foto’s, behandeling, voedingsadvies en advies van bepaalde supplementen is mijn pijn sterk gereduceerd en ben ik pijn vrij.  Kan ik veel soepeler bewegen en ben nu meer dan 8 kilo kwijt. Ik ben trots op mijzelf dat ik dit heb bereikt en zo blij dat ik geen operatie heb onder gaan! Ik ga nog lekker door met mijn nieuwe leefstijl en als onderhoud voor mijn rug kom ik voor de behandeling!

Bijzonder en super effectief

Ik ben sinds 2 maanden onder behandeling bij Heleen. Ik ben erg tevreden over de ontwikkelingen die ik doormaak.. Heleen brengt rust en heeft veel kennis. Ze neemt de tijd voor je en onderzoekt wat er aan de hand kan zijn. Ze kan verbanden leggen. Ik heb jaren last van mijn rug waarvoor ik bij een Fysiotherapeut in behandeling was. Ik ga nooit meer naar een fysio omdat ze alleen symptomen bestrijden en niet de oorzaak aanpakken. Heleen doet dit wel. Door T Cupping kwam ik erachter wat er in mijn lichaam gaande was en hoe ik dat kan oplossen Ik vind de techniek heel bijzonder en super effectief.

Marion L.

Dichter bij mijzelf

Heleen, ben blij dat je mij coached we hebben nu aantal sessies gehad en geen enkele sessie is hetzelfde. Iedere keer merk ik dat ik dichter bij mijzelf kom.  Ook had ik nog nooit een Cupping behandeling gehad en moest echt even op mijn tanden bijten maar daarna kreeg ik zoveel energie en voelde mij zelfs opgewekt. THX

Mijn figuur weer terug

Zooo blij met jou Heleen! Ik ben 52 jaar en al even door de menopauze heen. Ik merkte dat mijn figuur flink ah het veranderen was. Vreselijk! Met name dat buikje wat ineens ontstond. Ik had al van alles geprobeerd maar het bleef maar zitten. Totdat ik bij jou onder behandeling kwam. Met een duidelijk plan van aanpak, voedingsadvies en Transformational Cupping had ik na 5 behandelingen mijn figuur helemaal weer terug. Zo trots op mijzelf. In het begin was het best gevoelig maar doordat je heel goed uitlegde wat er ging gebeuren en rustig bent had ik direct het vertrouwen. Na een paar keer werd mijn huid soepeler en ging het prima. Je hebt mij zoveel geleerd hoe ik nu mijn figuur zelf lekker in Shape kan houden en hoe mijn lichaam werkt! Ik moest zelfs mijn piercing verwijderen, nooit geweten dat deze je energiebaan stagneert. Dankjewel!

Veel verlichting

Ik ben al enige tijd bij Heleen onder behandeling ivm rug nek schouderklachten. Ik kijk er altijd naar uit omdat ik merk dat mijn houding veranderd. Ik rij veel auto en ondanks dat de behandeling best pittig kan zijn brengt het veel verlichting van mijn klachten. Ook het behandelen van mijn litteken op mijn schouder na een oude operatie is een prettige ervaring.

Een stukje lichter

Na elke Cupping sessie voel ik mij een stukje lichter. Fysiek en Mentaal. Dank je wel Heleen voor het opruimen van de dingen die letterlijk nog in mijn lichaam in de weg zitten!

Hilde

 Snel en effectief; maak kennis met Transformational Cupping ®​!