mijn werkwijze

Een traject start altijd met een persoonlijke intake. Voorafgaand aan de intake stuur ik je digitaal een vragenlijst, die we in de intake verder uitwerken. Ook bespreken we dan uitgebreid de klachten en doelen, zodat ik een helder beeld ontwikkel. Mijn inventarisatie bij voeding en vitaliteitsklachten kan ondersteund worden door metingen (oa een bodyscan- en een bioresonantiemeting).

Na de intake stel ik een persoonlijk begeleidingsplan op. Dit plan is helemaal op jou afgestemd – iedereen is tenslotte uniek! Door verschillende methodieken te combineren krijg jij jouw eigen holistische programma voor body & mind.

Meten is weten….!

Hoe fijn is het om te weten wanneer je start inzicht te krijgen in diverse lichaamsfuncties zowel op geestelijk als lichamelijk niveau en ook daadwerkelijk weet wat er bij jou speelt en of je verbetering kunt zien tijdens een traject.

  • Met de unieke Frequentie bioresonantie analyse krijg je inzicht in je lichaamsfuncties zowel op fysiek als mentaal niveau.
  • Met de Omega ratio test van Eqology krijg je informatie over je Vetzuren balans wanneer je start met een herstelperiode.
  • Met de vitamine K2 test krijg je inzicht in je Vit K2 waarde wanneer je start met een herstelperiode.

Ben jij eraan toe om je echt weer fit, slank en vitaal te voelen?

Jouw persoonlijke plan naar succes

laat je gegevens achter en ik neem contact met je op