Zooo blij met jou Heleen! Ik ben 52 jaar en al even door de menopauze heen. Ik merkte dat mijn figuur flink ah het veranderen was. Vreselijk! Met name dat buikje wat ineens ontstond. Ik had al van alles geprobeerd maar het bleef maar zitten. Totdat ik bij jou onder behandeling kwam. Met een duidelijk plan van aanpak, voedingsadvies en Transformational Cupping had ik na 5 behandelingen mijn figuur helemaal weer terug. Zo trots op mijzelf. In het begin was het best gevoelig maar doordat je heel goed uitlegde wat er ging gebeuren en rustig bent had ik direct het vertrouwen. Na een paar keer werd mijn huid soepeler en ging het prima. Je hebt mij zoveel geleerd hoe ik nu mijn figuur zelf lekker in Shape kan houden en hoe mijn lichaam werkt! Ik moest zelfs mijn piercing verwijderen, nooit geweten dat deze je energiebaan stagneert. Dankjewel!