Frequentie therapie

Een vitaal leven is balans ervaren op alle gebieden van je leven. Om je optimaal te ondersteunen bij je vitaliteit en gezondheid maak ik gebruik van programma’s die werken met frequenties. Deze zijn in te zetten wanneer jij dit nodig hebt. Het voordeel hiervan is dat je dit zelf kunt doen en vroegtijdig klachten kunt aanpakken om te voorkomen dat het een chronische belasting wordt of zelfs een ziekte wordt. Je kunt jezelf geven wat je nodig hebt, de balans waar nodig herstellen en dit allemaal zonder nadelige bijwerkingen. Een goede ondersteuning voor je welzijn en je totale gezondheid.

Frequentietherapie is niet nieuw.

Al in de oudheid werd het bestaan van subtiele energievelden in en rondom ons lichaam beschreven. In de energievelden die ons lichaam omgeven, wordt continu de gezondheidstoestand, conditie en balans van lichaam en geest weerspiegeld. Alles is energie en alles bestaat uit trillingen of frequenties, zoals vooruitstrevende wetenschappers zoals Albert Einstein en Nikola Tesla dat in de vorige eeuw al beschreven. Frequentie-therapie is erop gericht om via specifieke trillingen de balans in ons lichaam en onze geest te herstellen. Healy is een klein apparaat, ofwel een wearable, die je via een blue tooth verbinding kunt bedienen met je smartphone.  Het is de opvolger van de Timewaver, een revolutionair apparaat voor frequentietherapie dat wereldwijd al meer dan 15 jaar wordt gebruikt in medische praktijken en ziekenhuizen.

Celspanning

​Het functionele principe van Healy is gebaseerd op de theorie van Becker en Nordenstrom, die verklaart dat veel ziekten of disfuncties in het lichaam worden veroorzaakt door een onnatuurlijk verlaagde celmembraanspanning. Dit betekent dat het spanningsverschil tussen de celbinnenzijde en de celtussenruimte te laag is. Een gezonde cel toont een waarde van ongeveer -70 mV of millivolt. Een lagere spanningspotentiaal dan deze normale (fysiologische) waarde leidt tot een verstoord celmetabolisme en resulteert vaak in verschillende ziekten en gezondheidsproblemen.

Herstel van de celmembraamspanning

​Healy is ontworpen om de celspanning terug te brengen naar het gezonde (fysiologische) bereik, door het laten stromen van zwakke elektrische stroompjes in het lichaam. De stroomsterktes zijn zeer laag en liggen in het bereik van enkele microampères.

Het belangrijkste criterium voor dit type therapie is dat de stroom wordt toegediend in de vorm van geschikte frequenties, vandaar dat deze therapie ook ‘frequentie-therapie’ wordt genoemd.
Healy is gebaseerd op de theorie en ervaringen van Nuno Nina, die in kaart heeft gebracht welke frequenties nodig zijn voor bepaalde aandoeningen. De programma’s van Healy bevatten de kennis en ervaring van vele jaren praktijk met duizenden patiënten.

Een nieuw, anders en zeer veelzijdig medisch product

 • Dit product heeft vele voordelen voor de gezondheid van mensen.
 • Zeer praktisch en veelzijdig in gebruik.
 • Bevordert vitaliteit, welzijn en balans.
 • Een medisch product voor chronische pijn, psychische aandoeningen, stress en daaraan verbonden slaapstoornissen.
 • Op celniveau verzorgt het onze cellen de energie die ze nodig hebben om goed te functioneren.
 • Bedoeld voor zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid.
 • Een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke ondersteuning voor belangrijke delen van ons holistische leven, zowel privé als op het werk.
 • Het meet- en analyseert de frequenties die je nodig hebt en brengt de individueel bepaalde frequenties vervolgens naar je lichaam om onevenwichtigheden te herstellen.
 • Met dit product heb je altijd de juiste frequenties voor je welzijn en gezondheid in handen.

Mijn ervaringen met Healy

In 2020 hield ik na een intensieve operatie een wondje aan mijn been. Ik schrok daar erg van omdat ik weet wat een open wond kan beteken. De Healy kwam op mijn pad en dacht ik ga het huid programma inzetten en wanneer t helpt dan ben ik heel blij en klopt mijn gevoel, want diep in mij wist ik dat het goed was.  Na 3 dagen keek ik weer naar mijn been en het korstje was eraf gevallen. Mijn wond was dicht! Ik was helemaal verrast!

Daarna heb ik de Healy aangeschaft want ik wist dat ik veel programma’s kon inzetten bij mijzelf en bij mijn behandelingen voor klanten die dat willen.

Voorbeelden van het gebruik van de Healy

 • Omdat ik met veel mensen werk wil ik mijn immuunsysteem en energie blijven optimaliseren. Daarvoor gebruik ik regelmatig het programma ‘Immuunsysteem’ en andere beschermingsprogramma’s.
 • Ik geef veel lichamelijke behandelingen en dan is herstel tijdens mijn slaap van groot belang. Ik gebruik ’s avonds een slaap-programma van Healy voor een optimaal herstel.
 • Ook vind ik het ideaal om de Healy mee te nemen op vakantie. Afgelopen zomer had mijn vriendin enorme rug pijn. Door lokaal de Healy in te zetten met het pijn programma was ze na 1 behandeling van haar pijnklachten af. We waren blij verrast met dit resultaat na 1 behandeling!
 • Tevens zet ik graag de Healy in tijdens mijn behandelingen. Om juist net even dat proces te ondersteunen wat nodig is. Dat kan ontspanning zijn of loslaten of een specifiekere keuze.
 • Ook zet ik hem in voor een korte behandelingen bij mijn hond. Dieren zijn heel gevoelig voor frequentie.

Wil je meer informatie neem dan contact op, ik help je graag verder. Wil je zelf een Healy dan kan dat natuurlijk ook. Via onderstaande link kun je zien welke mogelijkheden er zijn.

Ga naar de Healy Webshop