Vitaliteit & voeding

Balans vinden
Vanuit verbinding, motivatie en inspiratie met resultaatgerichte methodes krijg je inzicht en word jij je bewust waar je aan kunt werken, zodat jij een leven kan, durft en wilt leiden trouw aan je eigen waarden, idealen en doelen. Je krijgt de balans terug in je leven omdat je weer weet wat belangrijk is.

Voor wie?
Ik ben er voor iedereen die hulp nodig heeft om weer de balans te vinden. Van mensen die in hun werk vastlopen, geen energie hebben of stress ervaren, tot mensen die het juiste pad weer willen vinden na een verandering in hun leven, zoals een scheiding, tijdens of na de menopauze.

 

Voeding als medicijn

Hippocrates, de grondlegger van de Westerse geneeskunde, zei het bijna 2400 jaar geleden al; “Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding!”
Een gezonde leefstijl en gezonde voeding voor een vitaal en gezond leven is dus zeker geen nieuw idee, maar  het aanpassen van je voeding kan hele mooie resultaten geven. Met de juiste (orthomoleculaire) voeding kunnen klachten soms in een mum van tijd verdwenen zijn.

Wel 95% van de vele gezondheidsklachten die we tegenwoordig ervaren, hebben te maken met onze voeding. Wat we eten is zo essentieel dat we de oplossing ook kunnen vinden ín onze voeding. De basis is; de juiste voedingstoffen op de juiste plekken krijgen zodat ons lichaam zichzelf kan herstellen. Want gelukkig heeft ons lichaam een heel groot zelf herstellend vermogen. Ook het weglaten van zogenaamde “triggers” in de voeding, zoals lactose, caseïne, gluten, etc. kan een goede stap in de richting van een betere gezondheid betekenen. Ook stressreductie en verandering van leefstijl kunnen onderdeel zijn van mijn coaching. Eventueel aangevuld met natuurlijke supplementen voor een extra boost en het aanvullen van ontstane tekorten.

3CARE-gezondheidsprogramma

In mijn praktijk werk ik o.a. graag met het 3CARE-gezondheidsprogramma. Een voedingsprogramma met basissuppletie die je gezondheid kan verbeteren en je tegelijkertijd gezond kan laten afvallen. Dit Orthomoleculaire voedingsprogramma is gebaseerd op een ketogeen dieet en zorgt dus voor vetverbranding. Door middel van metingen* kan ik je laten zien welke verbeteringen er zijn ontstaan door de andere manier van eten en de basissuppletie. Een mooie, simpele en effectieve manier om aan je gezondheid te werken. De basis van het programma is een boek met veel recepten die allemaal snel klaar te maken zijn en vaak heerlijk worden gevonden.

De kosten van het 3Care startpakket zijn: € 139,30 (inclusief boek, 2 maanden suppletie en ketosesticks), naast de kosten voor de consulten.
Wil je meer informatie? Laat het me weten of kijk op de website van 3care.

* bodyscanmeting (gewicht, vet- en vochtpercentage, BMI etc) en een bioresonantiemeting (o.a. vitaminen en mineralen)

Een gezonde geest zit in een gezond lichaam