Heleen’s healthy choice

Met mijn kennis en holistische visie zoek ik steeds naar de beste en natuurlijke producten.

Producten die ik zelf gebruik én producten die ik van harte aanbeveel, krijgen een plaats op deze website.

Supplementen beveel ik uitsluitend op basis van behoefte aan, na een uitgebreid consult.

producten

[tekst over producten]

 

  • Lakshmi heeft een biologisch ecologische product range voor huidverbetering etherische oliën vanuit de Ayurvedische traditie. De Ayurveda streeft ernaar om bij een persoon de vijf elementen op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen.

supplementen

We hebben nu eenmaal extra aanvullende supplementen nodig om ons lichaam optimaal te beschermen en laten functioneren. In de hedendaagse voeding zit niet meer voldoende vitamines mineralen aminozuren en vetten. Ook heeft de hedendaagse maatschappij veel in vloed op ons lichamelijke en geestelijke welzijn. Mijn voorkeur gaat uit naar pure producten van:

 

  • Eczoil een familiebedrijf wat een unieke producten levert zoals pure Bittermeloen en Pijlstaartrog visolie. Gebruik de code heleenrijkmans voor korting.
  • Lakshmi heeft naast de producten voor huidverzorging ook supplementen voor innerlijk welzijn, ontzuring, energie en detox. De Ayurveda streeft ernaar om bij een persoon de vijf elementen op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen.
  • Eqology een pure product range van diverse supplementen uit Noorwegen zonder belastende toevoegingen. Bestaande uit vloeibare Visolie van Kabeljauw, Vegan Algenolie, Vit K2 D3, Collageenpoeder, diverse niet belastende Proteïne poeders en andere producten.