Help, de menopauze

opvliegers
slecht slapen
stemmingswisselingen
geen zin in seks

Bel of mail me

Ik wil een burn-out voorkomen

slechte concentratie
vermoeidheid
stress
angstig

Laten we kennismaken

Ik wil afvallen

weinig energie
slecht slapen
kleding zit niet meer lekker
eetbuien

Neem contact met me op

Misschien heb jij wel last van vage (fysieke) klachten zoals pijn in je rug, nek of schouder, hoofdpijn, een opgezet gevoel of een verdoofd gevoel in je hand of been.
Wellicht is er een stressvolle situatie waar je wel wat ondersteuning bij kunt gebruiken zoals een scheiding, stress op je werk of is er iemand in je omgeving langdurig ziek.

De eerste stap naar een Happy Healthy Lifestyle is hulp vragen.
Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

De methodieken die ik gebruik zijn:

 • Coaching
  Mijn doel is je terug te brengen naar jezelf. Ik geloof dat alle antwoorden diep in jezelf zitten, maar soms bijv door alle externe ruis je hier niet bij kunt komen. Ik ben je sparringpartner, ik luister, spiegel, confronteer en daag je uit om datgene dat aandacht vraagt te onderzoeken en ik motiveer je om er mee aan de slag te gaan. Met een lach traan en ook zeker humor,…help ik je graag op weg naar meer energie, balans en levenlust.Lees meer over coaching
 • Transformational cupping
  Het oplossen en afvoeren van afvalstoffen en blokkades op intens diep niveau waardoor je lichaam en geest weer gaat stromen. Om zo snel en mooi resultaat krijgen, op diverse lichamelijke en mentale klachten.
  Lees meer over transformational cupping
 • Frequentie Therapie met de Healy
  De Healy is een klein medisch gecertificeerd systeem wat bediend wordt via een app op de mobiele telefoon. Het is Frequentie (Bioresonantie)therapie. Het unieke systeem wat ik vaak inzet tijdens mijn behandelingen. Het heeft een prachtige synergie en versterkt het resultaat.
  Lees meer over de Healy
 • Voedingsadvies op maat
  Iedereen heeft een andere behoefte voor herstel van specifieke klachten. Met een voedingsadvies op maat ga ik specifiek in op wat er nodig is.

Yes, I am back on track!